Kindje gevallen op mond

Author:
pris93
Posted:
wo, 08/28/2024 - 20:53
Hoi hoi.

Vorige week zondag is ons kindje van 2jaar en 10 maanden gevallen en hierbij op de mond terecht gekomen.

1 foto hoe het vorige week donderdag was en 1 foto hoe het er vandaag uit ziet.

Zijn al 2 keer bij de eigen tandarts geweest en die zeggen er niks aan te kunnen doen en het gewoon afwachten is.

Nu mijn vraag gaat dit echt genezen en geneest het dan ook netjes en goed natuurlijk.

Na ons idee lijkt het Tandvlees gescheurd/tandvlees lijkt opgetrokken.

Kan bij zo kindje dat wel beter worden?

Mvg
pris93

Toen straks met ons kindje bij de tandartsen post geweest en gelukkig is er niks mis met wat het blijvend gebit word. We moeten het wel in de gaten blijven houden voor eventuele infecties en anders moet het tandje er uit. Straks met het blijvend gebit zul je er waarschijnlijk helemaal niks meer van zien is ons verteld bij de tandartspost.
za, 08/31/2024 - 20:57 Permalink
Tandarts_Richa…

Het is dus beoordeeld. Ik vind het niet fris uitzien en zou op z'n minst elke week opvolgen.Kan v hier niet beoordelen maar zou waarschijnlijk de kleine tand verwijderen. svp foto hoe het er nu uitziet. Gaasje in chloorhexidini of perioaide deppen en plek goed schoon houde voor zover mogelijk
za, 08/31/2024 - 21:09 Permalink
pris93

Uw bedoeld het verkleurde tandje eruit laten halen?

Bij de tandartsen post hebben ze aangegeven alleen het tandje eruit te laten halen als ons kindje er last van heeft of gaat ontsteken. En aangezien dat nu echt nog niet aan de orde is hoeft dat voor nu nog niet. En het tandvlees heeft tijd nodig om te herstellen en vergeleken met hoe het er eerst uit zag is het echt al een verschil zeiden ze bij de tandartsen post. Het is nu ook echt niet ontstoken tanden niet en tandvlees niet. Ons kindje heeft gewoon een hele erge val gehad zeiden ze. En ze geluk eigenlijk is dat die nog zo jong is en dat het bij ze melktandjes is en dat het blijvend gebit niks heeft geleden.
zo, 09/01/2024 - 10:37 Permalink