Een GOEDE tandarts in Amsterdam

Author:
HG.Alice
Posted:
di, 06/01/2010 - 14:57
Mijn moeder, broer en ik zijn bij best wat tandartsen geweest de afgelopen tijd. De een leek niet te weten waar hij mee bezig was, de ander was ontzettend brutaal en onbeleefd ('nee u KOMT gewoon, de andere afspraak zegt u maar af', bijvoorbeeld).

Mijn moeder en ik hadden ook dezelfde behandeling nodig voor een kies (die moest eruit). Zij werd naar het OLVG gestuurd en ik naar een andere tandarts. Volgens mijn moeder was het bij haar heel anders gegaan, veel netter, vriendelijker, niet zo overhaast, met zorg enz. enz.

Voor een hoektand zou ik, volgens de tandarts die mij verwees voor mijn kies, ook een beugel nodig hebben. De melktand is er namelijk nooit uitgevallen en nu zit de volwassen hoektand ergens in mijn gehemelte... of zoiets. Ik ben ben vóór deze paar afspraken zo'n 5/6 jaar niet naar de tandarts geweest. De laatste was de schooltandarts en die heeft er nooit wat over gezegd.

Ik ben dus op zoek (ook voor mijn broer en moeder) naar een goede, vriendelijke tandarts (en orthodontist) in Amsterdam.

Ik zal u zeer dankbaar zijn! _O_