Pijn voortand

Author:
vegeta2024
Posted:
do, 05/02/2024 - 22:19
Hallo,

Ik heb al een tijdje pijn aan mijn voortand links en helaas kan de tandarts niks geks zien. Ik heb wel parodontitis en ben onder behandeling bij de mondhygiëniste. Toch denk ik dat ik misschien toch nog een gaatje heb. Ik heb facings van composiet op mijn tanden dus weet niet of je een gaatje kunt zien met composiet facings. Ik ben al een kies kwijt geraakt door tandbederf en mijn grootste angst is om nog meer tanden te verliezen. Ik slaap er al nachten niet van. Kan iemand wellicht meekijken alsjeblieft 🙏🙏.

Groet
Attach
Tandarts_Richa…

Deze foto is niet duidelijk genoeg om iets op de voortanden te ontdekken. Zou een klein foto maken. Is een warm/koude test gedaan?.. Ik zou de wortelrest 24 niet zo laten. U heeft behoorlijk bot verlies. Ik zou het advies v e parodontoloog inwinnen.
do, 05/02/2024 - 23:53 Permalink
vegeta2024

Dankjewel voor je reactie. Ik heb na deze foto wortelrest van de missende kies laten verwijderen. Ik heb nog geen warm koud test gedaan. Helaas heb ik afgelopen jaren mijn gebit verwaarloosd vanwege depressie. Ik heb begrepen dat ik inderdaad veel botverlies heb en heb wel beweging in mijn kies.. voortand ook lichte beweging. Ik hoop dat dit nog te redden valt 🥺
vr, 05/03/2024 - 01:23 Permalink