Verdoving werkt niet door oxycontin

Author:
Gretadevassy
Posted:
vr, 02/20/2015 - 18:11
Als eerste ben ik sinds ik naar de tandarts ga vanaf mijn 4 de bang voor de tandarts. Ze waren vroeger ook gewoon lelijk tegen mij en ondanks dat ik weet dat dat verledentijd is blijft mijn angst.
Nu gebruik ik voor een andere aandoening al een aantal jaren een vrij hoge dosis oxycontin 2 x dgs 40 Mg. Nu moest ik laatst een kies trekken en daarbij had mijn tandarts enorm veel verdoving gebruikt. Volgens mij zei hij 2 en halve capsule maar nog werkte het niet. Het trekken deed ook enorm pijn. Totdat de kies los zat.
Is hier meer over bekend? En wat nu?
Mijn tandarts liep te schelden op de oxycontin omdat dit volgens hem door dat medicijn komt.
Nu is er nog een kies slecht en daar heb ik soms al last van. Heb ook een kunstheup en hierdoor moet ik wel voorzichtig zijn.
Maar mijn angst is hierna zeker niet minder geworden
Summer2508

Ik heb nooit gehoord van slechte verdoving icm oxycontin. Ik gebruik af en toe oxycontin maar meestal oxycodon (drank danwel capsules). Nu werkt verdoving bij mij wel minder goed, maar dat hangt volgens mij niet samen met oxycodongebruik. Ik heb er ook nooit eerder van gehoord, heeft je tandarts ook verdere uitleg gegeven hoe het komt dat verdoving niet zou werken icm oxycontin? (Denk het niet, zo uit je bericht op te maken, maar je weet nooit)
do, 09/10/2015 - 18:11 Permalink