Gaatjes??

Author:
juliepi
Posted:
vr, 08/17/2018 - 18:11
Hoi!

Ik heb 2 jaar in het Zuiden van Afrika gestudeerd, waardoor ik dus niet naar de tandarts kan, en er weinig deftige tandpasta’s en dergelijke waren. Hierdoor is mijn mondhygiëne sterk achteruit gegaan. Ik heb in de groeven van mijn kiezen allemaal zwarte lijnen (toen ik klein was had ik daar gaatjes die opgevuld zijn, maar die vulling zie ik niet). Ook heb ik op zeer veel tanden aan de achterzijde een donkerbruine vlek. Wat me vooral stoort is dat 1 bruine vlek op het oppervlak van mijn kies telkens pijn doet wanneer ik koud water drink. Hierbij is een foto. Is dit een gaatje, of is er meer aan de hand? Best toch een tandarts zoeken, of valt het weg te poetsen?

1e foto is de plek waar het pijn doet (onderste tanden). De zwarte groeven zijn ook zichtbaar en plekjes van de vulling.
2e foto is een voorbeeld van de vlekjes op de achterkant van mijn tand en een “zwarte groef” op het kiesoppervlak (bovenste tanden).
Attach
juliepi

Als antwoord op door vV

Is voor een scriptie te schrijven omtrent een onderzoek naar armoede en hoe dat gepaard gaat met landbouw. Zit dus echt in de armere wijken. Zal proberen een tripje naar mijn thuisland te boeken en ginds naar mijn tandarts te gaan.

Dit trouwens een foto van mijn bovenste tanden. Veel zwart dus, ik maak me echt grote zorgen!
Attach
vr, 08/17/2018 - 18:31 Permalink