Vakantie met wortelpuntonsteking

Author:
Suzanne223
Posted:
di, 07/23/2024 - 18:26
Hi!

Bij mij is een vergevorderde wortelpuntonsteking vast gesteld sinds 2 maanden. Ik geloof dat het een paradontitis Apiecalies heet. Nou is het zo dat ik in augustus op vakantie ga naar het buitenland en de wortelkanaalbehandeling pas in oktober is. Ik durf hier eigenlijk niet mee op vakantie te gaan ..... Ik ben bang dat ik een abces krijg of een bloedvergiftiging door deze aandoening. Mijn Endo zegt dat het wel kan maar is vliegen überhaupt wel verstandig? Kan deze aandoening een bloedvergiftiging veroorzaken?
Help ik ben zo bang.....
Tandarts_Richa…

U heeft al een abces... Parosdontitis Apicalis. Endo is de specialist. Die zal het zeker weten. Angst is erger dan de kwaal. Dat heeft geen zin. En ik kan niet schrijven dat iets niet kan gebeuren. Ik kan u ook niet verzekeren dat u op straat niet aangereden kan worden.
di, 07/23/2024 - 19:22 Permalink
Suzanne223

Bedankt voor uw reactie. Kan ik hier nog wel langer mee doorlopen dan? Ik dacht namelijk dat een abces echt met pusvorming en zwelling was ect ..... ik heb ook gelezen dat je dus wel degelijk een bloedvergiftiging kan krijgen van deze kwaal dus ik vind het maar ernstig allemaal
di, 07/23/2024 - 20:05 Permalink