binnen twee weken verslechterde pockets?

Author:
sabientje1
Posted:
wo, 01/25/2012 - 10:33
Is het mogelijk dat je binnen twee weken verslechterde pockets hebt? Mijn man is twee weken geleden naar de mondhygieniste geweest en toen waren de pockets in vergelijking met 3 maanden geleden hetzelfe gebleven zei de mondhygieniste. Nu vertelde ze mijn man ineens dat ze zo slecht zijn dat er gedacht wordt aan een flapoperatie. Dit lijkt mij in wel erg korte tijd verslechterd te zijn. Is dit mogelijk? Hij had bij de vorige keer ( toen werd alleen de status van de pockets gemeten een rekening gehad van €107. Vorig jaar kosten zijn nota's nog €78,53 incl. het schoonmaken van het tandvlees en de pockets.

Groetjes Sabina
Lieneke

Hetzelfde gebleven kan ook betekenen dat het dus niet vooruit is gegaan en dat er inderdaad een flapoperatie nodig is...Of hebben ze letterlijk gezegd dat het achteruit is gegaan? En waarom was uw man er na twee weken weer?
Het verschil in geld zit hem in het feit dat de mondhygienist niet meer met het 5-minuten tarief kan werken. 107 euro is niet veel. Veel mondhygienisten in loondienst vragen 144 euro.....
Waarom belt uw man niet even naar de praktijk om te vragen hoe het precies zit?
wo, 01/25/2012 - 17:42 Permalink