Pijnlijke verdovingsplek.

Author:
Pisces2202
Posted:
ma, 01/29/2018 - 10:09
Goedemorgen,

Afgelopen dinsdag 23 januari heb ik Pericoronitis laten behandelen dmv het wegsnijden van een stukje tandvlees wat over mijn niet doorgekomen onderste verstandskies ligt. Ik heb eigenlijk nooit iets in mijn mond hoeven laten doen in mijn bijna 38 jaar dus al deze behandelingen zijn nieuw voor me.

Mijn tandarts heeft me 3 verdovingsprikjes gegeven waarvan 1 helemaal achterin mijn mond in het zachte gedeelte naast tong en achter de verstandskies.

Nadat de verdoving was uitgewerkt had ik het gevoel van een zware keelontsteking. Branden en pijn bij het slikken. Tandarts gebeld en die zei dat dat kon omdat ze ver moest verdoven.

Nu bijna een week later heb ik er nog steeds last van. De wond is al geheeld, kan ook kauwen met die kant, maar slikken en gapen doet gewoon pijn. Hoelang kan dit nog duren? Ik word er aardig kribbig van. Zeker omdat ze me heeft aangegeven dat de bovenste verstandskies die wel door is beter verwijderd kan worden zodat deze niet tekens op het onderste tandvlees bijt. Maar met deze napijn laat ik het niet snel vrijwillig meer doen.

Tips om de pijn te laten verdwijnen? Ik wil graag met ibuprofen en paracetamol stoppen